dilluns, 16 de febrer del 2015

Ja s'ha acabat el repte d'enguany per nosaltres. Aquest diumenge vam competir a Barcelona, i com era d'esperar, vam arribar massa just amb el robot. Si no es practica molt ... la sort no sempre t'acompanya. S'ha de reconèixer que aquest any hem fet una aposta amb el tipus de robot, i hem aprés molt, però es van confiar massa i tot i l'esprint final de l'última setmana, no hi ha hagut prou. Esperem que treguin bones conclusions i aprenguin d'això. 

Sobre les exposicions dels projectes poc a dir. Això si que ho portàvem assajat i es va notar. Cinc minuts clavats, ben explicat, el científic. Al tècnic es van mostrar la nostra aposta, i les nostres carències. Amb el pòster vam enlluernar. I a la prova d'equip, ho van resoldre com el que són: un equip. 

Els projectes van ser la nostra principal aposta, sobretot veient el comportament del robot a taula, però finalment, altres equips ho van fer millor que nosaltres (entre ells l'equip Lamarbellafll, d'on venim tots, guanyador del premi a la Solució Innovadora, i pels que ens alegrem moltíssim).

Però no ens vam anar amb les mans buides. Van premiar al nostre entrenador. Després de set anys participant (havent guanyat diferents premis), ja li tocava!!!! I ell vol compartir aquest premi amb tots els que hem format part dels seus equips al llarg d'aquests anys. Per a tots:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada